Oulun suurlähetystö

Voita Liikun vuosijäsenyys

Etsitkö uutta harrastusta tai motivaatiota lähteä liikkumaan? Olipa tavoitteesi kuntoilun suhteen mikä tahansa, niin oululaislähtöinen kuntokeskus Liikku tarjoaa valoa ja vihreyttä ympäri vuoden!

Kuntokeskus Liikku on elämäniloinen ja reilu kuntosali, josta ei tilaa ja happea puutu. Paras treeni on tehty treeni ja se tarkoittaa sitä, että jokainen treeni on yhtä arvokas. Kunhan tulet ja teet. 

Liikun jäsenenä liikut vuoden jokaisena päivänä klo 5–23. Arvomme kaikkien lomakkeen täyttäneiden kesken lahjakortin Liikun vuosijäsenyyteen (arvo 329 €). Arvontaan voi osallistua 29.10.–23.11. välisenä aikana.

Valtakunnallinen suomalainen kuntokeskus

Oululaislähtöinen Kuntokeskus Liikku on vuonna 2010 perustettu 100-prosenttisesti suomalainen kuntokeskus. Astuessasi Liikkuun kohtaat raikkaat, avarat tilat ja taatusti laadukkaat puitteet tehokkaaseen treeniin.

Liikkua voit jo 25 toimipisteessä ympäri Suomen. Arvonnan loputtua 23.11. toimipisteitä on jo 27. Liikun tähtäimessä on 50-60 kuntokeskusta ympäri Suomea. Kuntokeskus Liikku on osa oululaista Cor Groupia. Voit käydä tutustumassa Liikkuun ilmaiseksi ma-ke klo 16–19. Katso lähin toimipisteesi.

Uusia arvontoja luvassa

Arvomme tällä sivustolla lisää Oulu-aiheisia palkintoja tulevaisuudessa. Pysy siis kanavalla!

Haluan voittaa Liikun lahjakortin!

Arvontaan osallistuminen on päättynyt. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kiitokset osallistujille!